29.1.2015

Ledvalaisimet

Led -valaisinvalikoimaamme kuuluu yli sata eri valaisinta. Tässä esittelemme volyymituotteitamme mutta aina kannattaa ottaa yhteyttä ja kysyä lisää.

 

Älykkäät ledkupuvalaisimet

Kupuvalaisimet ovat joko pyöreitä tai neliskulmaisia. Ne ovat liiketunnistimilla varustettuja, Daliohjautuvia ja himmenettäviä ja niitä löytyy monella erivärisellä reunuksella. Samoin valaisimien halkaisija ja Wattimäärät ovat aina kohteen mukaan valittavissa.

Vahvarakenteinen kupuvalaisin kylmiin ja kosteisiin tiloihin. Korkean IP ja IK luokituksen ansiosta valaisin sopii mitä erilaisimpiin käyttökohteisiin. Energiatehokas valaisinratkaisu, jossa tarvittaessa integroituna liike- ja hämärätunnistusautomatiikka. Edistyksellisen ja korkealaatuisen teknisen ratkaisunsa ansiosta valaisimen huoltoväli ylittää 30.000 tuntia.

Valaisimen asennus pinta-asennuksena kattoon tai seinään.

Lataa esite klikkaamalla linkkiä

 

Upotettavat Led -Paneelivalaisimet

Paneelivalaisimet ovat eri muotoisia ja pituisia. Samoin wattimäärät vaihtelevat tuotteittain. Yksi suosituimista on saneerauksessa käytettävä 300 x 1500 mm pitkä paneelivalaisin, joka peittää mainiosti vanhan kattoon upotetun T8 2 x58W valaisimen jäljet. Myös paneelivalaisimet ovat himmennettäviä.

Pleit upotettava paneelivalaisin soveltuu asennettavaksi kattoon tai seinään ja sitä voidaan käyttää myös sisutusvalaistuselementtinä. Valaisin tuottaa tehokasta ja tasaista valoa koko pinta-alaltaan. Korkealaatuisen teknisen ratkaisunsa ansiosta valaisimen huoltoväli ylittää 30.000 tuntia. Valaisinta voidaan käyttää esimerkiksi alaslasketuissa katoissa ja levyrakenteisissa väliseinissä.

Upotettavat paneelivalaisimet sopivat erinomaisesti kohteisiin missä välikaton ja katon välinen etäisyys on pieni. Samoin niille voidaan saneerata olemassa olevia valaisimia hakemalla halkaisijaltaan sopiva pintavalaisin asentamalla se olemassa olevan valaisimen varjostimen suu osaan.

Sähköäsäästävät Led -Paneelivalaisimet

Skver-paneelivalaisin on tyylikäs valaisinratkaisu moneen eri kohteeseen ja tilaratkaisuun. Valaisin tuottaa tehokasta ja tasaista valoa koko pinta-alaltaan. Valaisin soveltuu asennettavaksi kattoon tai seinääja sitä voidaan käyttää myös sisutusvalaistuselementtinä.

Valaisin voidaan asentaa myös modulaarisen kattoristikkorakenteen osaksi tai alas tuotuna katosta esimerkiksi vaijereilla haluttuun korkeuteen. Korkealaatuisen teknisen ratkaisunsa ansiosta valaisimen huoltoväli ylittää 30.000 tuntia. Helpon ja kätevän asennettavuuden myötä valaisin sopii erinomaisesti niin saneeraus- kuin uudiskohteisiin.

Lataa esite klikkaamalla linkkiä

 

LED -Pintapaneelivalaisimet

Pinta on kattoon tai seinään asennettava paneelivalaisin. Valaisinta on saatavissa joko mustalla tai valkoisella rungolla, pyöreänä tai neliön muotoisena.

Valaisin tuottaa tehokasta ja tasaista valoa koko pinta-alaltaan ja se soveltuu erinomaisesti yleisvalaistukseen tai valaistuselementtinä sisustusratkaisuissa. Korkealaatuisen teknisen ratkaisunsa ansiosta valaisimen huoltoväli ylittää 40.000 tuntia. Rasiakiinnitys mitoitus.

Lataa esite klikkaamalla linkkiä

 

Tehokkaat led –alasvalaisimet

CL on upotettava alasvalaisin kohteisiin, joihin halutaan yleisvaloa kapeampi ja tarkempi valokulma. Valaisinta on saatavana useampia tehoja. Tarvittaessa valaisimet saadaan IP54-luokituksella. Korkealaatuisen teknisen ratkaisunsa ansiosta valaisimen huoltoväli ylittää 30.000 tuntia.

CL-alasvalaisin toimitetaan omalla säädettävällä liitäntälaitteella, säädettävyys lisäoptiona. Valaisin kiinnitetään paikoilleen valaisimessa olevilla kiinnitysjousilla.

Lataa esite klikkaamalla linkkiä

 

Energiaa säästävät syväsäteilijät – Led High Bay valaisimet

High Bay UFO on uusinta tekniikkaa korkeiden tilojen valaistuksessa. Valaisimen voi asentaa monella eri tavalla, riippuen tilasta. Ledlinssien avauskulma voidaan valita valaisimien asennuskorkeuden mukaan.

Käyttökohteita ovat myymälät, näyttelyhallit, logistiikkakeskukset, tuotantotilat tai varastot. Valaisin on energiatehokas ja helppohoitoinen. Alumiinirunko johtaa hyvin lämpöä joten jäähdytys tapahtuu nopeasti ja takaa 50.000 käyttötunnin.

Lataa esite klikkaamalla linkkiä

 

Led -Runkovalaisimet – Led Linear valaisimet

15_3_halfRunkovalaisimilla tarkoitetaan tässä perinteisiä T8 loisteputkivalaisimia korvaavia Led  –valaisimia. Niiden Wattimäärät voivat vaihdella 30W – 135W välillä ja läpikytkettävyys tekee niistä helposti asennettavia. Joissain malleissa on myös valaisinkohtainen liiketunnistin.

Linjakas ja vahvarakenteinen runkovalaisin lämpimiin ja kylmiin tiloihin. Suurteho-LEDin tuottama valovirta jopa 150lm/W. Korkealaatuisen teknisen ratkaisunsa ansiosta valaisimen huoltoväli ylittää 50.000 käyttötuntia. Valaisin asennetaan katon pintaan tai vaihtoehtoisesti alas tuotuna esimerkiksi vaijereilla tai tangoilla haluttuun valaistuskorkeuteen. Valaisin sopii asennettavaksi sekä uudis- että saneerauskohteisiin ja se voidaan tarvittaessa kytkeä sarjaan.

Lataa esite klikkaamalla linkkiä

 

Led ATEX valaisimet – Led EX valaisimet

EX valaisinsarja CES on uusinta tekniikkaa räjähdysherkkiin tiloihin. Valaisinsarja käsittää aina 20W:sta 200W:iin noin 20W välein sarjan valaisimia. Ne voidaan asentaa koukusta, sangalla jopa seinästä tai pilarista.

Käyttökohteita ovat maalaamot, tuotantotilat tai varastot. Yleisesti tilat joissa Ex –valaisintaan. Valaisin on tehokas jopa 100lm / W ja helppohoitoinen. Alumiinirunko (painevalo) johtaa hyvin lämpöä joten jäähdytys tapahtuu nopeasti ja takaa vähintään 50.000 käyttötuntia.

Lataa esite klikkaamalla linkkiä

 

Moduulivalaisimet – Stadionvalaisimet- teholedit

Stadion  –valaisimet ovat korkealle pylväiden päähän asennettavia valaisimia. Niillä korvataan monesti monimetalli- ja suurpainenatriumvalaisimia. Ne antavat hyvän valon valvontakameroille ja ne tarjoavat sen edun vaihtoehtoisiin valaisimiin verrattuna, että lampunvaihtoja ei tarvitse vuosiin suorittaa pitkän polttoiän ansiosta.

Tehokasta valoa korkeisiin pylväisiin. Modul-valaisin sopii valaisemaan satamia, varastoalueita, urheilukenttiä sekä laajoja ulkoilualueita. Suuren valontuottotehonsa, 130 lm/W sekä pienen avauskulman ansiosta Modul valaisee tehokkaasti korkealta ja tuottaa tasaisen valon.

Lataa esite klikkaamalla linkkiä

 

Led -katu– ja puistovalaisimet

Future katuvalaisin on uuden sukupolven tyylikäs ja energiatehokas valaisin. Siinä on linjakas italialainen muotoilu, korkealaatuinen saksalainen liitäntälaite ja teknisesti  yksi markkinoiden parhaimmista ledeistä – amerikkalainen Cree – ledi. Mallistosta löytyy 30W välein 35W -180W:n asteikolla sopiva valaisin aina kohteen mukaan. Saatavana myös Dali –ohjauksella sekä omalla liiketunnistimella varustettuja malleja. Valaisimissa on pulverimaalattu alumiinirunko, joka on saatavilla usealla eri väreillä. Samoin valaisimien värilampötila on valittavissa.

Valaisin asennetaan standardinmukaiseen 42-60 mm halkaisijaan olevaan runkoputkeen ja se voidaan varsinivelen avullasäätää haluttuun valaistuskulmaan.

Lataa esite klikkaamalla linkkiä

 

Tuotteiden takuuehdot voi ladata oheisesta linkistä

Takuuehdot (pdf)